Annons:

Bomben: VM-ledaren klar för ny klubb i Sverige

Tai Woffinden, VM-ledaren, är klar för en ny klubb i Sverige. Foto: Linus Johansson

Bomben: VM-ledaren klar för ny klubb i Sverige

Inte ens en vecka efter att Masarna och världsstjärnan Tai Woffinden gick olika vägar är han klar för en ny klubb. Det handlar om Indianerna från Kumla, som knutit till sig den flerfaldige världsmästaren.

Annons:

Det var efter matchen mellan Masarna och just Indianerna i onsdags som Masarna och Tai Woffinden, som leder årets Grand Prix-serie med 20 poäng, gick skilda vägar. 

Då ska han ha tagit kontakt med Indianerna. 

– När en flerfaldig världsmästare hör av sig för en inledande dialog är det tjänstefel att inte lyssna. Efter inledande samtal där vår idé om ”laget före jaget” och Indianernas vision presenterats har vi fått till ett avtal och jag är givetvis mycket glad över att under resten av säsongen få arbeta med en så sympatisk och professionell förare som Tai, säger Peter Johansson, sportchef och lagledare, i ett pressmeddelande.

"Äventyrar inte ekonomin"

Indianerna presenterar värvningen som en av de tyngsta och mest spektakulära värvningarna klubben någonsin gjort.

– Denna värvning hamnar inom ramen för klubbens förarbudget som sattes redan under hösten 2017 och där med inget som kan ses som ofördelaktigt för klubbens ekonomi. Vi vill inte gå in och prata om kontrakt i detalj men jag vill understryka att denna värvning inte äventyrar vår ekonomi, säger Markus Engman, klubbens ordförande. 

Tai Woffindens påskrift innebär att Adrian Miedzinski behöver lämna Indianerna.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt