Annons:

Dudek bad Dackekompisen om ursäkt: ”Det är okej”

Patryk Dudek gav Maciej Janowski en tuff uppvaktning i gårdagens GP. Foto: Jakob Karlsson

Dudek bad Dackekompisen om ursäkt: ”Det är okej”

Dackarnas polska stjärnor Patryk Dudek gick en hård kamp om andraplatsen i gårdagens semifinal. Följden blev att båda missade finalen.
– Jag har bett Maciej om ursäkt och det är okej mellan oss, säger Patryk Dudek.

Annons:

Dackarnas polska stjärnförare såg heta ut på hemmabana i gårdagens GP. Men någon final blev det inte för någon av dem efter att de haft en tuff kamp med varandra i semifinalen.

– Det var tajt i första kurvan och jag är ledsen för Maciejs skull. Jag ger 100 procent när jag är på banan och min cykel åkte upp lite. I nästa kurva kom jag ut för mycket och tappade min position, men det är sånt som händer i speedway. VI pratade i omklädningsrummet och det är okej mellan oss.

Följden blev att Martin Vaculik knep finalplatsen i stället. Trots missen var Patryk Dudek relativt nöjd med sina tio poäng.

– Jag hade en väldigt bra start, men senare hade jag lite problem med tredjespåret. Starten var viktig i dag och det var svårt där. Tio poäng är bra och jag går upp lite i sammanställningen. Banan var lite hal i början, men jag tycker att folket i Målilla gjort ett väldigt bra jobb.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt