Annons:

Smedernas förare i krasch – kan missa SM-finalen: ”Var väldigt snurrig”

Eskilstuna Smedernas lagledare Jerker Eriksson kan tvingas klara sig utan Linus Eklöf i SM-finalen mot Dackarna. Foto: Linus Johansson

Smedernas förare i krasch – kan missa SM-finalen: ”Var väldigt snurrig”

Eskilstuna Smederna kan i värsta fall drabbas av en jobspost inför nästa veckas SM-final mot Dackarna. Linus Eklöf kraschade i gårdagens allsvenska final och tvingades bryta matchen.
– Jag flög upp i luften och landade illa. Slog i huvudet och var väldigt snurrig ett tag, säger Linus Eklöf till Eskilstuna-Kuriren.

Annons:

Det var i det sjunde heatet i den andra finalmatchen mellan Griparna och Piraterna som olyckan var framme för Linus Eklöf. Både han och lagkamraten i Griparna Oliver Berntzon, till vardags i Dackarna, kraschade.

– ”Vispen” (Oliver Berntzon) fick ett res och så körde jag rätt in i hans cykel, flög upp i luften och landade illa. Slog i huvudet lite och har fått en jättelårkaka vid vänster skinka och ländryggen. Det var ren otur, jag var på fel plats vid fel tillfälle, säger Linus Eklöf till Eskilstuna-Kuriren.

På frågan om det är någon fara för kommande veckas SM-final mot Dackarna svarar Eklöf så här:

– Det hoppas jag inte. Jag måste vänta och se när svullnader och sånt där får lägga sig lite. Men det ska nog mycket till om jag inte ska åka nästa vecka om jag blir uttagen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt