Annons:

Svensk speedwayförare lägger av – "Svåraste beslutet i mitt liv"

Flera svenska speedwayförare har lagt släpskon på hyllan de senaste åren. Nu har turen kommit till 27-årige Alexander Edberg.
”Det är med sorg i hjärtat och några tårar som jag har tagit det svåraste beslutet i mitt liv, att sluta med den sport jag älskar” skriver Alexander Edberg på Facebook.

Annons:

Alexander Edberg har representerat många svenska klubbar under sin karriär. Bland annat stod han skriven i Dackarna under säsongen 2014.

I torsdags körde han den allsvenska finalmatchen för sitt Griparna. Det blev också det sista som den svenska speedwaypubliken fick se av Alexander Edberg. Nu lägger han släpskon på hyllan.

”Det är med sorg i hjärtat och några tårar som jag har tagit det svåraste beslutet i mitt liv, att sluta med den sport jag älskar. Det har kommit till en punkt när min kropp säger nej. Jag har åkt på många skador genom åren och när kroppen inte känner sig rätt börjar huvudet också säga ifrån. Speedway har varit allt för mig de senaste 20 åren”, skriver Alexander Edberg på Facebook.

Den 27-årige Eskilstunakillen öppnar också upp för att fortsätta inom sporten på annat sätt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt