Annons:

Talangen klar för tredje säsongen i Västervik

Anton Karlsson har skrivit på ett nytt kontrakt med Västervik som sträcker sig över nästa säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen klar för tredje säsongen i Västervik

Den väntade nyheten att Anton Karlsson fortsätter i Västervik Speedway har kommit.
”Det är väldigt roligt och inspirerande att stanna i min moderklubb ännu ett år då jag trivs väldigt bra i klubben”, säger Anton Karlsson i ett pressmeddelande.

Annons:

Gamlebysonen tog stora kliv i sin utveckling som speedwayförare under 2018, Han har imponerat för Piraterna i allsvenskan och efter flera bra insatser i Västerviks division 1-lag fick han chansen att debutera i elitserien.

Då visade Anton Karlsson vad han går för och körde till sig en plats i startsjuan. 

”Efter att jag fick chansen i elitserien i år under Västerviks första år tillbaka i högsta ligan har jag verkligen vuxit som förare och jag hoppas på att fortsätta i samma spår under 2019”, säger Anton Karlsson. 

Västerviks lagledare Morgan Andersson är glad för att klubben har fått Anton Karlssons påskrift. 

”Anton hade en grym utvecklingskurva under året och det kändes som han var redo när chansen kom för körning i elitserien och det visade han under flertalet matcher. Vi har varit noga med att matcha Anton i lagom takt och haft en bra dialog med teamet om att vi inte ska stressa fram resultaten utan väga av tidpunkten rätt. Vi är mycket nöjda och glada att vi får vara delaktig i Antons fortsatta utveckling och det var ett självklart val då han kommer från klubbens egna led”, säger sportchefen Morgan Andersson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt