Annons:

Glädjebesked för Västerviksfansen: Stjärnan stannar i klubben

Nicki Pedersen är klar för ytterligare en säsong i Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

Glädjebesked för Västerviksfansen: Stjärnan stannar i klubben

Västervik Speedway fortsätter att skriva nya kontrakt med förarna från 2018 års trupp. Nu är även Nicki Pedersen klar för en fortsättning.
– Han har en inställning till tävlandet som är utöver det vanliga, säger Morgan Andersson, sportchef i Västervik Speedway.

Annons:

Nicki Pedersen hade det tufft i GP-serien i år och kommer inte vara med och köra om VM-medaljerna nästa år. I Västervik imponerade däremot den stenhårda dansken och körde till sig ett snitt på 2,277. Nu står det klart att Pedersen blir Västervik trogen även över säsongen 2019.

– Vi fick definitivt ut vad vi hade hoppas på av Nicki då han levererade mängder av heatsegrar för laget (under 2018). Han har en inställning till tävlandet som är utöver det vanliga så jag är övertygad om att han kommer fortsätta att axla den ledarroll han har i klubben även 2019. Vi är mycket nöjda med att vara överens för ytterligare en säsong med Nicki då vår målsättning var att försöka behålla stommen i laget, säger Morgan Andersson.

– 2018 var ett bra år för mig i den svenska Elitserien. En av orsakerna till det var den fina atmosfären i Västervik. Bra människor, fin lagkänsla och fantastiska fans var en stor del till vårt lags succé under 2018, säger Nicki Pedersen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt