Annons:

JUST NU: Rutinerad polack ansluter till Västervik

Morgan Andersson har gjort klart med Västerviks andra nyförvärv. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: Rutinerad polack ansluter till Västervik

Västervik Speedway har gjort klart med sitt andra nyförvärv. Det handlar om den rutinerade polacken Krzysztof Buczkowski, som tog SM-guld med Eskilstuna Smederna den gångna säsongen.

Annons:

32-årige Krzysztof Buczkowski har i sin karriär kört för Rospiggarna, Piraterna, Dackarna och Eskilstuna Smederna i Elitserien. Nu är turen alltså kommen till Västervik Speedway.

– Vi är mycket nöjda med att Krzysztof är redo att ta upp kampen om en plats i startsjuan då vi tidigt deklarerade om att vi vill ha större konkurrens om platserna i laget 2019. Krzysztof är en förare som jag är övertygad om att våra supportrar kommer att ta till sig då han är känd för att inte lägga några fingrar emellan och dessutom alltid presterar bra på Ljungheden Arena, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Krzysztof Buczkowski säger så här:

– Jag är medveten om att det är ett hårt jobb att ta en plats i laget, men jag tror att jag kan bidra med framgång för Västervik. Jag är villig att ta upp jobbet med övriga i truppen för att ta en plats i startsjuan. Jag känner också Morgan mycket väl och tror att jag kan ta ytterligare ett steg i min karriär då jag gillar Västerviks bana som är en av de banorna jag trivs bäst på.

Krzysztof Buczkowski får ett ingångssnitt kommande säsong på 1,468.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt