Annons:

Västervik värvar från Masarna – ”Tror att det finns utvecklingspotential”

Morgan Andersson har gjort klart med John Lindman från Masarna. Foto: Ossian Mathiasson

Västervik värvar från Masarna – ”Tror att det finns utvecklingspotential”

Västervik Speedway har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Den här gången handlar det om John Lindman, som tillhörde Masarna under 2018.

Annons:

Den 24-årige Nyköpingskillen John Lindman har ett SM-guld med Rospiggarna från 2016 och ett JSM-brons från 2015 på meritlistan. Karriären har dock inte riktigt tagit fart och det kan nog tillskrivas de många krascher som Lindman varit inblandad i.

– John har ett par tuffa säsonger bakom sig, men var en av Sveriges bästa juniorer och här tror vi att det finns utvecklingspotential. Vi kommer att köra med en 0,5-snittsförare längst bak och behöver självklart konkurrens om den platsen. Vi ser verkligen fram emot att försöka hjälpa John att ta ytterligare ett steg i karriären men också att han ska få tillbaka glädjen för sporten, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

John Lindman själv kommenterar klubbytet så här:

– Känns bra att ha skrivit på för Västervik till kommande säsong. Först var min fortsatta satsning på speedwayen osäker. När Morgan ringde så lät det positivt och jag valde att satsa minst ett år till. Jag kommer slåss om en plats med några andra grabbar. Jag hoppas på att kunna utvecklas här i Västervik och komma framåt i karriären och det finns mycket rutinerat folk man kan ta nytta av.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt