Annons:

Dackeföraren klar för Västervik:

Joel Larsson kommer att köra för Västervik nästa år. Foto: Linus Johansson

Dackeföraren klar för Västervik: "Ett mycket intressant namn"

Joel Larsson, 26, går från Dackarna till Västervik i speedwayens elitserie.
"När vi insåg att vi kommer tappa några 0,5-snittsförare så var Joel ett mycket intressant namn", säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Annons:

Västervik har gjort klart med en ny förare till nästa säsongs trupp. 

Det handlar om 26-årige Joel Larsson från Hästmosshult utanför Vimmerby. Han har representerat Västervik tidigare (2015) och större delen av säsongerna 2016 och 2017 spolierades på grund av ett allvarligt benbrott.

Under den gångna säsongen har han representerat Dackarna och Nässjö och har mestadels kört i Allsvenskan och division 1. 

"När vi insåg att vi kommer tappa några 0,5-snittsförare så var Joel ett mycket intressant namn då jag tycker att han kom tillbaka till sin nivå han besitter under sista delen av säsongen. Vi är mycket glada över att Joel är redo att ta utmaningen då vi inte tullar på någon plats i laget utan bestämt oss för att ha en annan konkurrens om platserna till 2019" säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Joel Larsson får ingångssnittet 0,500 och säger så här: 

"Det känns bra att komma tillbaka till Västervik då jag tycker att banan är en riktig tävlingsbana som kan öppna upp till bra och tight speedway och det har jag alltid gillat. Jag ser också positivt på att få ha närheten till min hemmabana. Jag ser fram emot att få representera Västervik och kommer slåss för en plats i startsjuan med de andra förarna." säger Joel. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt