Annons:

JUST NU: Västervik Speedway byter namn på arenan

Morgan Andersson Västervik kör på Hejla Arena under de kommande tre åren. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: Västervik Speedway byter namn på arenan

Just nu blev det klart att Hejla Skärteknik i Väderstad köper namnrättigheterna till Västervik Speedways arena som i dag heter Ljungheden Arena. Det nya officiella namnet blir Hejla Arena.

Annons:

På torsdagskvällen kom pressmeddelandet från speedwayklubben som informerar om att de har tecknat ett avtal med Hejla Skärteknik i Väderstad som sträcker sig över tre år. 

”Vi har haft många förfrågningar ute bland företag om arenanamnet efter att vårt föregående avtal löpte ut. Vi är mycket glada att Hejla Skärteknik vill exponera sitt företagsnamn som Hejla Arena tillsammans med oss i minst tre år framöver”, säger ordförande Seimour Östervall i ett pressmeddelande. 

Torbjörn Strelin, ägare Hejla Skärteknik, säger så här: 

”Jag började samarbeta med Västervik Speedway inför 2018 och mitt företag har förknippats med speedwaysporten under många år, mestadels direkt till förare. Besökte Västervik de flesta hemmamatcherna under året och upplevde underbar racing och ett mycket bra mottagande från klubben som samarbetspartner. När jag fick förfrågan om att medverka som arenapartner såg jag det som en bra möjlighet att exponera mitt företag” säger Torbjörn Strelin, ägare Hejla Skärteknik.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt