Annons:

Sundströms pappa:

Linus Sundström ska vara på bättringsvägen, enligt hans pappa.

Sundströms pappa: "Han är på väg tillbaka nu"

Linus Sundström skadade sig allvarligt en tävling i Polen i helgen. Enligt hans polska klubb och polska medier är läget livshotande, men det dementeras av pappan Kenneth Sundström.
– Det har varit livshotande, katastrof. Jag är helt slut. Han ligger på intensiven men han börjar komma tillbaka, säger han till SVT Sport.

Annons:

Det var i söndags som svenske speedwayföraren Linus Sundström skadades allvarligt under en minnestävling i Polen. Han fördes till sjukhus och vårdas nu på intensiven med flera skador. Hans polska klubb och polska medier skriver att läget är livshotande, men det ska det inte vara enligt Linus Sundströms pappa Kenneth Sundström. 

– Det har varit livshotande, katastrof. Jag är helt slut. Han ligger på intensiven men han börjar komma tillbaka. Vi pratade med honom i dag, det är ljusår från i går. Han minns ingenting men är väldigt omskakad. Han är en tuffing och vältränad, det är därför han kommit tillbaka så snabbt, säger han till SVT Sport.

Linus Sundströms läge förvärrades när han flyttades till ett annat sjukhus. Han ska ha brutit lårbenet, ha ett komplicerat armbrott och problem med levern. Han har också fått en hjärnskakning.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt