Annons:

Nära megaskräll i Prags GP

Jason Doyle vann Prags GP. Foto: Linus Johansson

Nära megaskräll i Prags GP

Chris Harris hade tagit tio poäng på de tre första GP-tävlingrna. I kväll höll britten på att ställa till med en megaskräll i Prags GP-tävling. Till slut blev det en tredjeplats för Harris. Istället fick Jason Doyle kliva högst upp på GP-pallen för första gången i karriären.

Annons:

Jason Doyle körde mycket bra under kvällen och seglade ifrån till seger i finalheatet. VM-ledande Greg Hancock körde in som tvåa och Chris Harris slog till med en jätteskräll och blev trea. Den fjärde föraren i finalheatet var Niels-Kristian Iversen.

Av de svenska förarna var det bara Fredrik Lindgren som tog sig till semifinal. Lindgren körde ihop totalt elva poäng medan Andreas Jonsson stannade på sex poäng och Antonio Lindbäck på fem poäng.

Tungt för Janowski

För Maciej Janowski, som till vardags kör för Dackarna i Elitserien, var det en tung kväll och polacken stannade på fem inkörda poäng.

I VM-tabellen gjorde Greg Hancock ett ryck och är nu åtta poäng före tvåan Tai Woffinden. Bäste svensk är Antonio Lindbäck, som ligger sjua, 21 poäng bakom Hancock.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt