Annons:

Dackarnas lagmaskin havererade i Motala

Dackarnas lagmaskin havererade fullständigt i kväll. Rune Holta tog bara en poäng. Foto: Linus Johansson

Dackarnas lagmaskin havererade i Motala

För en vecka sedan vann Dackarna med 52-38. Då var det lagmaskinen som levererade. I kväll havererade laget fullständigt. Piraterna, utan Piotr Pawlicki, vann med samma siffror, 52-38.

Annons:

Det såg annars bra ut för Dackarna till en början. Maciej Janowski, Mikael Max och Patryk Dudek vann de tre första heaten och förde bortalaget till en tvåpoängsledning.

Så långt som till och med heat sex och ställningen 18-18 var Dackarna med poängmässigt. Men när Patryk Dudek och Kacper Gomolski åkte på en femetta i baken mot Greg Hancock och Jonas Davidsson i heat sju havererade laget.

Efter tio heat ledde Piraterna med 33-27. Nådastöten kom sedan i heat elva där Mikael Max och Alex Johansson inte rådde på Anton Rosén och Fredrik Engman.

Dackarna toppade i heat tolv och vann dubbelt, men var trots det aldrig nära att kunna hota ett starkt hemmalag. Till slut blev det förlust med 52-38.

I Dackarna är det lätt att peka ut syndbockar. Rune Holta (en poäng) hade en nattsvart kväll. Mikael Max levererade inte alls från reservplats och stannade på fyra poäng. Patryk Dudek tog bara sju poäng på fem heat. Maciej Janowski gjorde däremot en mycket stark insats och även Peter Ljung ska ha godkänt.

I Piraterna körde såväl Greg Hancock, Peter Kildemand och Jonas Davidsson in en tvåsiffrig poängskörd. Det stora utropstecknet var dock Anton Rosén, som plockade åtta poäng.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt