Annons:

Stjärnan: ”Väntar på ett samtal från klubben”

Nicki Pedersen säger till Dagens Vimmerby att han helst stannar kvar i Dackarna. Foto: Linus Johansson

Stjärnan: ”Väntar på ett samtal från klubben”

Nicki Pedersen har varit Dackarnas överlägset största stjärna den här säsongen. Dansken vill helst också stanna i Målillaklubben. – Jag väntar på ett telefonsamtal från Dackarna, säger Pedersen.

Annons:

Nicki Pedersen har varit Dackarnas affischnamn under de två senaste säsongerna. Speedwayens bad boy har också levererat. Han kan även tänka sig att stanna i Målillaklubben för en tredje säsong.

– Jag är intresserad, absolut. Jag tycker att jag haft en stabil säsong, jag har gjort vad jag har kunnat. Jag får se om jag får ett telefonsamtal från Dackarna, det är klart att andra klubbar har hört av sig, men Dackarna har första tjing, säger Nicki Pedersen.

 Förnekar lejonrykte

Rykten säger att Lejonen är intresserat av att plocka tillbaka dansken, som var stjärna i klubben under flera år. Men han förnekar bestämt att något är klart med Gislaveds stolthet.

– Nej, nej, absolut inte. Det är ingen tvekan om att andra klubbar har kollat om man är intresserad, men jag har det jättebra i Målilla och Dackarna.

Hur ser du på säsongen i sin helhet?

– Vi har haft ett ungt lag och åkt på några tunga skador. Men med det lag vi har i kväll och att bara förlora med sex poäng, det är helt otroligt. Vi har bevisat att vi är ett stabilt lag den här säsongen och vi har kört bra hemma och levererat ganska bra borta.

Hur är status på dig?

– Jag är okej, men inte helt 100. Men jag mår ganska bra efter omständigheterna.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt