Annons:

Lagkaptenen saknas i Dackarnas träningsmatcher – han ersätter

Jacob Thorssell saknas i Dackarnas dubbla träningsmatcher mot Vetlanda och Kim Nilsson kallas in som hans ersättare. Foto: Ossian Mathiasson

Lagkaptenen saknas i Dackarnas träningsmatcher – han ersätter

Dackarna laddar upp med två träningsmatcher mot Vetlanda inför seriestarten i speedway. Då får laget klara sig utan kaptenen Jacob Thorssell. Kim Nilsson lånas in till de två matcherna. 

Annons:

Om mindre än två veckor drar elitserien i speedway igång med ett spännande länsderby mellan Dackarna och Västervik på Skrotfrag Arena i Målilla. 

Dackarna laddar upp med dubbla träningsmatcher mot Vetlanda under kommande vecka, först i Målilla på måndag och sedan i Vetlanda på onsdag.

Kaptenen saknas i träningsmatcherna

Det står nu klart att Dackarna får klara sig utan kaptenen Jacob Thorsell i de två matcherna på grund av matcher i Polen. 

”Det är Jacobs åtaganden för Opole i Polen som hindrar hans medverkan”, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg till klubbens hemsida. 

Dackarna passar då på att låna in Kim Nilsson till de två matcherna. 

”Jättekul att Kim Nilsson kommer ner till Målilla och kör för Dackarna i båda Challenge-matcherna. Det är en förare som jag känner väldigt väl efter fem säsonger tillsammans i Rospiggarna. Kim blir en bra ersättare för Jacob i båda matcherna”, säger Mikael Teurnberg till hemsidan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt