Annons:

Fortsatta framgångar för friidrottsungdomar

Sebastian Håårdh fick kliva högst upp på pallen två gånger under lördagen via segrar på 60m och i längdhopp. Foto: Södra Vi IF

Fortsatta framgångar för friidrottsungdomar

Södra Vi IF:s friidrottsungdomar fortsätter att rada upp fina insatser. Under lördagen så deltog fyra av föreningens ungdomar i B-tex Cup i Gislaved. B-tex cup arrangeras av Villstad GIF och hölls på Furudals IP.

Annons:

Södra Vi IF fanns representerade i klasserna F9 , F10, F11 och P11. I klassen F9 var det trekamp som gällde (60m, Längdhopp och kast med liten boll) och där tog Emilia Håårdh hand om bronspengen efter seger på 60m och två fjärdeplaceringar i längdhopp och kast med boll. 

Julia Karlsson deltog i F10-klassen och lyckades ta guld i kula och silver i längdhopp och på 200m. I F11-klassen tävlade Linnea Lind och hon tog guld i höjdhoppstävlingen och lade beslag på bronsmedaljerna i längdhopp och på 600m.

Bäst för dagen gick det för Sebastian Håårdh som tävlade i P11. Han tog guld på 60m och i längdhopp. Han passade på att sätta personligt rekord i längdhopp på 3.96m. Sebastian tog även hem ett brons i kula.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt