Annons:

DV LANSERAR: Här är din moderna familjesida

Dagens Vimmerby fortsätter att modernisera Vimmerby. I dag lanserar vi en digital och interaktiv familjesida.
– Vi har jobbat med det här under lång tid och det känns underbart att vi nu är framme vid lansering, säger DV:s ansvarige utgivare Jakob Karlsson

Annons:

Vill du uppmärksamma en födelsedag, ett giftermål eller dela ett dödsfall? Från och med i dag kan du göra det och mycket mer i Vimmerbys moderna tidning. I kväll lanserar Dagens Vimmerby vår interaktiva familjesida.

– Vi har länge känt att denna del saknats på vår sajt och vet att det finns en stor efterfrågan bland våra läsare om en familjesida. Nu är vi äntligen klara för lansering och vi har stora förhoppningar om vår familjesida. Ända sedan vi startade DV hösten 2015 har vi drivit utvecklingen i Vimmerby och nu tar vi nästa steg. 

Interaktiva annonser

DV:s familjesida är, som allt annat på sajten, gratis för alla läsare. En annons kommer att ligga ute på sajten i en månads tid från och med införandedatum.

– Vi vill att alla ska ha möjlighet att se vilka som fyller år och vilka som gått bort.

Annonserna kommer att vara interaktiva, vilket innebär att vem som helst kan skriva en hälsning i anslutning till annonserna.

– Det är en mycket viktig funktion som i alltför hög grad saknas i dagens medieklimat. Den delen är vi väldigt glada för att nu kunna erbjuda både Vimmerbyborna och alla andra.

Alla bokningar av familjeannonser förutom dödsannonser görs via sajten. Du hittar bokningssidan här. Prislistan för alla annonser hittar du här.

– Vi hoppas att människor ska tycka att det är prisvärt att få sin annons publicerad för 27 000 unika besökare per vecka i en månads tid. Vi har försökt lägga oss så lågt som möjligt och jag känner mig tämligen övertygad om att vi ligger lägst i branschen när det gäller dödsannonser. Vi vill vara ett alternativ till de många människor som tycker att dödsannonser är på tok för dyrt och vill inte profitera på människors sorg. 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt