Annons:

Enklare än någonsin att stötta Dagens Vimmerby

Från och med i dag är det enklare än någonsin att stötta Dagens Vimmerby. Allt som behövs är ett betalkort.
– Vi hoppas att våra många läsare ska tycka att den nya tekniska lösningen är attraktiv, säger Dagens Vimmerbys Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Vimmerby har tecknat ett avtal med Dibs som möjliggör månatliga dragningar från betalkorten Visa och Mastercard.

– Det här är ett mycket smidigare system jämfört med autogiro. Det enda som krävs är ett betalkort och så mycket smidigare än så kan det inte bli.

Fler läsare än någonsin

Beloppen som finns att välja mellan är 25, 50, 100 och 200 kronor. Ekonomiska bidragen kommer oavkortat gå till företagets fortsatta utveckling.

– Att producera nyheter kommer aldrig att vara gratis och alla intäkter är värdefulla för oss.  Trots små resurser har DV:s tre medarbetare skrivit över 20 000 artiklar på två år. Vi vet att många läsare uppskattar vår konsekvens, vårt tempo och vårt fokus på Vimmerby kommun. Ska vi kunna förbättra oss ytterligare behöver vi öka våra intäkter.

Dagens Vimmerby har fler läsare än någonsin. Snittet under 2017 ligger på 28 346 läsare och 201 606 sidvisningar per vecka.

– Vi är väldigt stolta över våra siffror och vi vet att fler och fler Vimmerbybor upptäcker oss varje vecka. Vi kommer fortsätta arbeta på samma sätt med målet att ha bäst nyheter som är tillgängliga för alla.

"Ett demokratiskt projekt"

Till skillnad från många konkurrenter har Dagens Vimmerby inga planer på att låsa in artiklar bakom betalväggar.

– DV är ett demokratiskt projekt som strävar efter att alla Vimmerbybor ska ha samma tillgång till en modern nyhetsbevakning av sin kommun. Däremot ska det vara möjligt för privatpersoner att stötta vår satsning på ett så smidigt sätt som möjligt. Därför gör vi nu den här satsningen. Ett annat skäl är ett vi som digital gratistidning inte har någon möjlighet att ansöka om varken presstöd eller utvecklingsstöd med nuvarande lagstiftning.

Att bli DV-supporter tar bara en minut. Klicka här! 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt