Annons:

DV presenterar: Ossian Mathiasson börjar på Dagens Vimmerby

Ossian Mathiasson börjar på Dagens Vimmerby från och med i dag.

DV presenterar: Ossian Mathiasson börjar på Dagens Vimmerby

I dag kan Dagens Vimmerby släppa en trevlig nyhet. 23-årige Ossian Mathiasson spetsar redaktionen ytterligare.
– Jag tror på det här och vill gärna vara en del av Dagens Vimmerbys framtid, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson är född och uppvuxen i Flaka utanför Gullringen. Han är utbildad journalist och har jobbat med journalistik i sju år.

Under sin studietid praktiserade han på Dagens Nyheter, Blekinge Läns Tidning, Gefle Dagblad/Arbetarbladet. Han kommer senast från en anställning på Länstidningen Norr/Vimmerby Tidning.

Han har framför allt arbetat med sport under sina journalistår. På DV kommer han att arbeta med både allmän- och sportjournalistik. 

– Jag gör det här för att få en nytändning. Jag har jobbat på ett och samma ställe i många år nu. Jag känner att jag behöver komma vidare och jag tror att DV är helt rätt för mig. Det är ett företag med ambitioner och framtidsplaner och som verkligen vill något med sin verksamhet. Jag tror på det här och vill vara en del av det här, säger Ossian Mathiasson.

Hur skulle du vilja beskriva dig själv?

– Jag är ambitiös, målmedveten och plikttrogen. Jag har lätt att ta kontakt med personer, är arbetsvillig och social. 

"Glada att presentera honom"

Hans intesse för journalistiken föddes tidigt.

– Jag har alltid gillat att skriva och sysslat med egna tabeller sedan jag var väldigt liten. Jag har länge haft ett stort, brinnande intresse för sportjournalistiken. Nu ser jag fram emot att bredda min journalistik ytterligare.

Dagens Vimmerbys ansvarige utgivare Jakob Karlsson är glad över förvärvet.

– Vi har varit det ledande nyhetsmediet i Vimmerby sedan vårt intåg 2015 och har i dag Vimmerbys överlägset mest trafikerade sajt. Med satsningen på att stärka redaktionen hoppas vi kunna få in nya idéer och nya perspektiv. Vårt mål är att kunna ta ännu ett steg i vår utveckling och även i fortsättningen leda utvecklingen i Vimmerby. Vi är glada över att kunna presentera Ossian som vår fjärde medarbetare. Han är en driven och duktig journalist, säger han.

Kontaktuppgifter till Ossian:

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

070-3787116

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt