Annons:

I dag släpps vårt populära julmagasin!

Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred släpper sitt julmagasin i dag. Foto: Stefan Härnström

I dag släpps vårt populära julmagasin!

I dag släpps Dagens Vimmerbys/Dagens Hultsfreds julmagasin. Tidningen är fullmatad med texter om julen.
– Det känns väldigt roligt att magasinet även går ut till hushållen i Hultsfreds kommun detta år, säger Dagens Vimmerbys ansvarige vd Jakob Karlsson.

Annons:

Ifjol gav Dagens Vimmerby ut sitt första julmagasin. Det andra i ordningen damp ned i cirka 12 600 brevlådor i Vimmerby och Hultsfred i dag. 

– När vi nu har två nyhetssajter känns det naturligt att även Hultsfredsborna ska få möjlighet att läsa vårt populära magasin och vi hoppas att årets upplaga ska falla läsarna i smaken. Själva tycker vi att vi tagit ett ännu bredare grepp om julen i år, säger Jakob Karlsson. 

Utöver den ordinarie redaktionen på företaget har Martina Lingefjord, precis som förra året, bidragit till det redaktionella innehållet. 

Vill utvecklas ytterligare

Dagens Vimmerby AB ger ut två nyhetssajter, Dagens Vimmerby och Dagens Hultsfred, och kompletterar den dagliga nyhetsbevakningen med ett antal temamagasin i år. 

– För den dagliga nyhetsrapporteringen tror vi inte att en pappersprodukt är något för varken oss eller framtiden, men däremot finns det en efterfrågan på unika magasin om vissa speciella ämnen. Vi hoppas kunna utveckla den här delen av vår verksamhet ytterligare. 

Årets julmagasin går givetvis att läsa digitalt med interaktiva annonser. Du hittar tidningen genom att klicka här. 

Trevlig läsning och God Jul!

Fotnot: I texten om kyrkan i Hultsfred har det smugit sig in ett fel. Biljetterna till föreställningen är inte slut. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt