Annons:

Tolv nya besöksrekord för DV och DH – över 500 000 visningar

Dagens Vimmerbys nyhetsredaktion består av Linus Johansson, Simon Henriksson, Jakob Karlsson och Ossian Mathiasson. Foto: Stefan Härnström

Tolv nya besöksrekord för DV och DH – över 500 000 visningar

Vecka 28 blev den hittills bästa för Dagens Vimmerby AB. Aldrig tidigare har företagets två nyhetssajter haft så mycket trafik. Antalet sidvisningar passerade en halv miljon för första gången.
– Det är superroligt att vi kan nå nya höjder när det gäller trafiken, säger företagets Jakob Karlsson.

Annons:

En het nyhetsvecka med flera blåljushändelser och en mycket ambitiös bevakning av det populära Semesterracet är de huvudsakliga skälen till rekorden. Totalt slog företaget tolv nya trafikrekord.

För de båda sajterna gemensamt var antalet sidvisningar för första gången över en halv miljon. Totalt visades sidorna på sajterna 535 290 gånger. Antalet besök landade på 215 283, vilket också är rekord.

Även mobilversionerna av sajterna nådde nya högstanoteringar med 431 210 sidvisningar och 181 977 besök.

– Det är självklart mycket glädjande, både för oss och våra annonsörer att vi kan komma upp på den här nivån och att vår besöksutveckling fortsätter i en positiv riktning. Det visar att det är till oss medborgarna vänder sig när de vill ha senaste nytt sju dagar i veckan. Vi vill också tacka alla läsare för de tips vi får in. Vi har inte resurser för att ha samma bevakning sommartid, men försöker hantera dem så fort vi kan, säger Jakob Karlsson.

 "Mycket intressant"

För Dagens Vimmerby är de nya rekorden följande: 418 603 sidvisningar, 334 444 mobila sidvisningar, 169 269 besök och 142 443 mobila besök.

För Dagens Hultsfred är de nya rekorden följande: 116 687 sidvisningar, 16 014 besök, 96 766 mobila sidvisningar, 39 534 mobila besök.

– Hultsfred har nu snittat 10 400 unika besökare per vecka under den senaste månaden och det är en fördubbling jämfört med januari. Vi ser att vår satsning i Hultsfred börjar ge resultat och det är väldigt roligt. Jag är säker på att det finns ännu mer trafikpotential i Hultsfred framöver och fler personer upptäcker oss varje vecka. Vi går strax in i en intensiv nyhetsfas med valrörelsen och det blir mycket intressant att se hur besöksstatistiken utvecklas framöver. 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt