Annons:

Supersuccé för Dagens Vimmerbys folkracesatsning

Dagens Vimmerbys folkraceteam Linus Johansson och Simon Henriksson på plats i Gnagaredalen. DV:s satsning på folkracefesten har blivit en stor läsarsuccé. Foto: Robin Eriksson

Supersuccé för Dagens Vimmerbys folkracesatsning

Dagens Vimmerbys hårdsatsning på Semesterracet har blivit mycket populär. Under folkracetävlingens första tre dagar har över 10 000 unika användare varje dag besökt sajten – och på kort tid gillar över 1 000 personer DV:s Semesterrace-sida på Facebook. – Mottagandet har varit fantastiskt, säger Dagens Vimmerbys sportjournalist Linus Johansson.

Annons:

Det här är första gången som Dagens Vimmerby bevakar Semesterracet . DV hårdsatsar på folkracefesten med två reportrar på plats i Gnagaredalen och har även skapat en Facebook-sida där alla artiklar om Semesterracet delas.

Satsningen har minst sagt varit framgångsrik. Bara två dagar efter att sidan bildades på Facebook hade den över 1 000 gillningar – och många folkracebesökare verkar ha hittat till Vimmerbys moderna tidning.

– Vi har haft över 10 000 unika användare tisdag, onsdag och torsdag och det är strålande siffror, säger Linus Johansson.

”Känns jätteroligt”

Besöksantalet på Dagens Vimmerby ligger i snitt på 23 000 unika användare per vecka. Redan efter torsdagen den här veckan passerade DV det.

– Det känns jätteroligt att vår moderna satsning på Semesterracet har gett så gott resultat och vi är mycket tacksamma för alla tips som kommit in till redaktionen. Tillsammans med läsarna skapar vi den bästa bevakningen av den stora folkracefesten. Nu ser vi fram emot en rafflande avslutning och spännande finaler, säger Linus Johansson.

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt