Annons:

Rebecca ny mediasäljare på Dagens Vimmerby!

Rebecca Eriksson är ny annonssäljare på Dagens Vimmerby.

Rebecca ny mediasäljare på Dagens Vimmerby!

I dag kan Dagens Vimmerby presentera en ny mediasäljare. Rebecca Eriksson ansluter till företaget. – Det ska bli väldigt roligt, säger hon.

Annons:

I helgen firade Dagens Vimmerby ettårsjubileum. I dag kan vi presentera en ny mediasäljare. Rebecca Eriksson, född och uppväxt i Södra Vi, är ett bekant ansikte för många. Hon har en lång bakgrund som lovande friidrottare och har jobbat som säljare i flera olika företag.

Nu ansluter hon till Dagens Vimmerby.

– Vi är väldigt glada för den här rekryteringen och tror att Rebecca kommer göra ett kanonjobb hos oss. Hon är driven och har trots sin unga ålder en lång erfarenhet av digital annonsförsäljning. Vi tror att det här kommer hjälpa oss att ta ytterligare ett steg i vår utveckling, säger Dagens Vimmerbys vd och ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

”Fantastiskt kul!”

Rebecca kommer närmast från Mediapartner och har innan dess jobbat som säljare på Eniro och Telenor.

– Jag älskar försäljning och att hitta behoven hos olika företag för att få dem att synas på ett optimalt sätt är fantastiskt kul! Vi går allt snabbare mot den helt digitala världen och Dagens Vimmerby är en modern produkt som tänker framåt, säger hon.

”En självklarhet”

Dagens Vimmerby har på kort tid visat att digital annonsering är här för att stanna. De hetaste ytorna på sajten ger uppemot tusen klick per vecka och totalt har DV drygt 24 000 unika besökare per vecka.  

– Nästan allt styrs i dag via det digitala. Via det digitala kan vi också visa våra kunder hur mycket de faktiskt får tillbaka på sina investerade pengar. Det kostar att synas och då är det en självklarhet att man kan mäta vad det ger tillbaka. Ingen vill kasta pengarna i sjön och för mig som säljer är det viktigt att annonseringen leder till merförsäljning, säger Rebecca som i dag alltså gör sin första dag på DV.

Dagens Vimmerby hälsa Rebecca varmt välkommen!

Här hittar du allt du behöver veta om annonsering på Dagens Vimmerby. Boka din annons i dag!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt