Annons:

Här är Dagens Vimmerbys julklapp – ladda ned vår app!

Dagens Vimmerby tar nu nästa steg i utvecklingen. I dag lanserar vi vår app som givetvis finns tillgänglig i både Google Play och Appstore. – Det känns helt fantastiskt att äntligen kunna presentera det här, säger DV:s ansvarige utgivare och vd Jakob Karlsson.

Annons:

Nättidningen Dagens Vimmerby har varit en succé sedan starten i augusti 2015. Varje vecka besöker cirka 24 500 unika användare sajten och artiklarna och annonserna visas 170 000 gånger.

Nu tar vi nästa steg och lanserar i kväll en app.

– Att kunna publicera en app har varit vårt mål sedan dag ett och nu är vi äntligen där. Det känns väldigt bra att vi har lyckats få till den här lösningen och vi är mycket nöjda med resultatet.

"Ska bli mycket spännande"

Målet med appen är att öka trafiken på sajten ytterligare.

– Med appen kommer helt nya möjligheter för oss. I stället för att läsarna ska hitta till oss kan vi nu på ett mycket bättre sätt finnas hos läsarna. Med appen placerar vi oss i de enheter där människor i dag lägger mest tid: i sina mobiltelefoner och i sina läsplattor. Det ska bli mycket spännande att se vad appen ger för effekt på våra besökssiffror.

Annonsörer som i dag finns på sajten kommer förstås hänga med in i appen.

– Vi gör ingen skillnad däremellan. Annonserar man hos oss syns man både i webbläsaren och framöver även i appen. Vi hoppas att den här satsningen även ska ge effekt för våra annonsörer och att intresset för att synas hos oss ökar ytterligare.

Kom med synpunkter

Appen är, precis som hela Dagens Vimmerby, gratis.

– Vi har diskuterat att ta betalt för den här satsningen, men vi tror att den kommer att betala sig ändå. För oss är Dagens Vimmerby ett demokratiprojekt och det är väldigt viktigt att oberoende lokalnyheter är tillgängligt för alla, överallt och hela tiden.

Varmt välkomna att ladda ned vår app! Har du några synpunkter eller upptäcker några konstigheter – kontakta oss!

Appen är tillgänglig på läsplattor och smartphones. Den laddas ned från Google Play eller App Store.  

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt