Annons:

PREMIÄR: I dag släpps Dagens Vimmerbys julmagasin

I dag ger Dagens Vimmerby ut sitt första julmagasin. Redaktionen önskar dig trevlig läsning! Foto: Stefan Härnström

PREMIÄR: I dag släpps Dagens Vimmerbys julmagasin

Vill du hitta julkänslan? Då är det läge att ta en titt i brevlådan i dag. Dagens Vimmerbys julmagasin delas ut till 6 200 hushåll i kommunen. – Vi är jätteglada för att kunna göra den här satsningen, säger Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Vimmerbys julmagasin är det tredje magasinet från det nystartade medieföretaget. 

– Det ger oss en större bredd och vi kommer fortsätta att varva vår nyhetssajt med lyxiga magasin när tillfälle ges. Att satsa på ett julmagasin kändes självklart, säger Jakob Karlsson. 

Julmagasinet innehåller mängder av artiklar om julen, förstås. Där kan du läsa om det galna trycket på Vimmerby Bio, om hur Åbro gör sitt julöl, om hur du firar en ekologisk jul, krönikor, och hur julen ska kunna bli en större turismsäsong i Vimmerby – och mycket mer. 

– Vi har fått till en bredd i magasin och en bra blandning mellan högt och lågt. Jag tycker även att magasinet blev riktigt snyggt och där riktar vi ett särskilt tack till Per-Albin Nilsson och Peter Lorentzon på Mediapartner som hjälpte oss med utformningen.

Så gör du om du inte fått något magasin

Utöver DV:s ordinarie manskap har Martina Lingefjord och Daniel Nestor bidragit med material till julmagasinet. Magasinet delas ut gratis till 6 200 hushåll i Vimmerby kommun, men går naturligtvis också att läsa på nätet. Du hittar det här

Har du inte fått något magasin? Då ber vi dig kontakta oss så fixar vi ett. För hushåll i Vimmerby kommun skickar vi ett magasin utan kostnad. 

Bor du utanför Vimmerby kommun kostar ett magasin 79 kronor. Pengarna swishas till 123 006 96 25, där du också uppger ditt namn och din adress. 

Redaktionen önskar alla en trevlig läsning och en god jul!

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt