Annons:

DETTA HÄNDE VID STORA POLISINSATSEN I NATT – FYRA HULTSFREDSBOR ANHÅLLNA

Foto: Genrebild

DETTA HÄNDE VID STORA POLISINSATSEN I NATT – FYRA HULTSFREDSBOR ANHÅLLNA

Det börjar nu klarna vad som hände i de södra delarna av Hultsfreds kommun i natt då fyra män greps.
– Samtliga är hemmahörande i Hultsfred och nu anhållna misstänkta för grov misshandel och olaga hot, berättar Robert Loeffel vid polisen.

Annons:

Det var i natt som polisen larmades till en pågående händelse i trakterna kring Virserum. En person ska där ha blivit misshandlad och sedan jagad av två eller tre andra fordon när han flydde. Till slut skedde en kollision mellan två eller flera av bilarna i närheten av länsgränsen till Kronoberg. Den jagade mannen ska sedan ha blivit hotad med olika föremål samt återigen misshandlats svårt.

– Det är fortfarande oklart hur kollisionen gick till, och även i övrigt är det ett rörigt ärende med många människor inblandade, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Mannen tog sig sedan till Åseda där polis, räddningstjänst och ambulans mötte upp.

Greps i Målilla

Flera polispatruller kallades till trakten och efter att ha spanat efter ett antal fordon kunde de fyra misstänkta männen gripas i Målilla. De fördes under fredagsmorgonen till arresten i Kalmar och samtliga är nu anhållna.

– Samtliga de fyra männen, som är i 20-25-årsåldern, är hemmahörande i Hultsfred, berättar Robert Loeffel.

Enligt polisen ska offret och de misstänkta gärningsmännen vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Den misshandlade mannen fördes till Växjö lasarett för vård. Skadeläget är ännu okänt, men han ska ha varit vaken och talbar då han fördes med ambulansen till Växjö.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt