Annons:

FEM PERSONER TILL SJUKHUS EFTER OLYCKA UTANFÖR HULTSFRED

Räddningstjänsten i Hultsfred har fått larm om en singelolycka. Foto: Ossian Mathiasson

FEM PERSONER TILL SJUKHUS EFTER OLYCKA UTANFÖR HULTSFRED

Räddningstjänsten i Hultsfreds kommun fick på fredagseftermiddagen larm om en singelolycka mellan Hultsfred och Målilla på riksväg 34. Enligt polisen ska samtliga personer i bilen, fem till antalet, förts med ambulans till sjukhus med okända skador.

Annons:

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 14.24 och enligt polisen handlar det om en bil som har kört av vägen och hamnat i diket söder om Hultsfred. Polisen meddelar att fem personer har färdats i bilen och samtliga har förts med ambulans till sjukhus. 

– Vi har ingen information om skadeläget. Vi vet bara att alla personer i bilen har förts till sjukhus, säger Evelina Olsson, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Malmö. 

Riksvägen var i drygt två timmar avstängd i båda riktningarna och vid 16-tiden började trafiken rulla igen med stora köer som följd. Bärgare är beställd för att bärga den kraftigt demolerade bilen som visade sig vara avställd. 

– Det ska handla om någon typ av omkörningsolycka och det hände i höjd med fartkameran strax söder om Hultsfred. Alla personer i bilen har förts till sjukhus och jag har inget skadeläge. Alla var i alla fall kontaktbara när de lämnade platsen, säger Andreas Enberg vid räddningstjänsten i Hultsfred.

Enligt räddningstjänsten var de drabbade personerna mellan 18 och 30 år. 

Texten uppdateras. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt