Annons:

FULL KALABALIK I VIMMERBY I NATT – BILTRÄFF SPÅRADE UR

Två män blev skadade i stort bråk i Vimmerby i natt. Foto: Arkivbild

FULL KALABALIK I VIMMERBY I NATT – BILTRÄFF SPÅRADE UR

Vid tjugo i två i natt larmades polisen till ett stort bråk på Bolagsgatan i Vimmerby. Minst två personer blev skadade och en av dem fördes till sjukhus med ambulans.
– Det ska ha varit någon form av bilträff på platsen, säger polisens presstalesperson Kim Hild. 

Annons:

Enligt larmet var ett stort antal personer inblandade i bråket och polis och ambulans skickades till platsen. Inledande uppgifter gjorde gällande att cirka 50 personer fanns på plats. 

– Sedan är det svårt att säga hur många som av dem som var delaktiga i bråket och vilka som var inblandade kan vara svårt att utreda, säger Kim Hild. 

Blev slagen med stenar

När polisen kom fram fanns bara ett fåtal personer kvar på platsen – och ett par av dem blev intressanta för polisen.

Dels en man i 20-årsålden som ska ha blivit misshandlad av flera gärningspersoner. Han utsattes för slag med stenar och sparka. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, men skadeläget är okänt. Polisen har inlett en utredning om grov misshandel i det fallet.

– Han var medvetslös vid något tillfälle och måste ha fått en ordentlig smäll. 

En annan man, också han cirka 20 år, blev skallad i bråket av en okänd gärningsman. Detta sedan han ska ha bett gärningsmannen att sänka musiken i sin bil. Mannen får också ett slag i ansiktet av en tredje person.

Den drabbade behövde inte uppsöka sjukhus och ärendet utreds som misshandel. Några misstänkta finns inte i något av fallen. 

Artikeln uppdaterades 08.44.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt