Annons:

”KOMMER ALDRIG GÅ HEM SJÄLV IGEN”

I lördags natt inträffade två sexuella ofredanden i Vimmerby. För Dagens Vimmerby berättar en 20-årig tjej om den mycket obehagliga situationen vid torget. – Jag mår bra, men jag kommer aldrig vilja gå hem själv igen, säger hon.

Annons:

I går skrev Dagens Vimmerby om att en man ofredat minst fyra tjejer vid torget i Vimmerby och om att en annan man ofredat en tjej på ett nattklubb. Nu kan vi berätta mer om vad som hände i lördags. Dagens Vimmerby har pratat med den flicka i 20-årsåldern som var med om båda händelserna.

Redan tidigt på kvällen blev personen utsatt för ett ofredande på dansgolvet på Kharma.

– Det börjar med att en kille kom fram på krogen och tryckte upp sitt äckliga könsorgan mot min rumpa, så resten av kvällen koncentrerade jag mig bara på att dra undan andra tjejer från honom, säger hon till DV.

”Blev så himla obehagligt”

Senare på kvällen stötte flickan ihop med samma man, som uppges vara mellan 40 och 45 år, utanför nattklubben.

– När vi står utanför Palma står denna snubbe tillsammans med sin kompis och helt plötsligt säger min kompis ”kolla vad de där glor på oss”. Då bryter jag ihop för det är ju killen från Kharma och jag kände att det blev så himla obehagligt helt plötsligt.

Mannen som ofredade tjejen inne på nattklubben står alltså och pratar med den man som senare ofredar en mängd unga flickor och pojkar.

– Det börjar med att han börjar följa efter två tjejer så vi vänder och går efter dem. Då slutar han följa efter tjejerna och går runt hörnet vid Önska.

Blottade sig

Mannen kom sedan fram till sällskapet som bestod av fem tjejer och tre killar.

– Sen när vi ska börja gå kommer han fram till oss och börjar bli otrevlig mot alla som försöker prata med honom. Då går vi därifrån men han följer efter så vi säger att det börjar bli obehagligt att han går efter och bad honom gå åt ett annat håll. Då börjar han skrika hur mycket han hatar Sverige och att han bara är här för att "fuck swedish girls" och spendera sina pengar.

Kort senare blottade mannen sig för sällskapet, visar ett ”fuck you”-tecken och spottar mot tjejerna och killarna. Därefter urinerade mannen på en uteservering vid torget och tjejerna kunde till slut lämna platsen.

”Då jag fattade”

I går anmälde personen som DV pratat med händelserna till Polisen. Mannen som blottade sig omhändertogs senare av Polisen och sitter i ett förvar i väntan på att hans utvisningsbeslut ska verkställas. För ofredandet på nattklubben har Polisen ingen misstänkt.

– Jag mår bra, men jag undrar vart han är för det var ju inte samma person som blottade sig och det på stan. Det som hände på krogen tänkte jag knappt på förrän de stod utanför Palma och glodde på oss hela tiden. Det var då jag fattade hur äcklig han var och att det inte är okej.

”Det var hans syfte”

Den 20-åriga personen har aldrig varit med om något liknande tidigare.

– I går kändes det verkligen som om att det var hans syfte. Annars kanske man varit med om att någon kommit bakifrån och dansat in i en, men detta var inte en sån händelse.

I dag har flickan försökt att lägga bort händelsen.

– Vi pratade om det i morse, men jag har försökt att inte tänka på det. Jag kommer nog gå hem om jag ser mannen på krogen igen och jag kommer aldrig vilja gå hem själv igen. Det är så jag känner att det har påverkat mig.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt