Annons:

MAN HÄKTAD FÖR GROVT NARKOTIKABROTT I HULTSFRED

En man i 30-årsåldern från Hultsfred har häktats misstänkt för grovt narkotikabrott efter att polisen frihetsberövade honom vid en stor insats i Hultsfred i måndags.

MAN HÄKTAD FÖR GROVT NARKOTIKABROTT I HULTSFRED

Den man som tidigare i veckan greps och anhölls misstänkt för grovt narkotikabrott i Hultsfred har häktats av Kalmar tingsrätt. 

Annons:

Polisens stora insats med flera patruller i centrala Hultsfred på måndagskvällen ledde till ett gripande av en man i 30-årsåldern som senare blev anhållen. Polisens presstalesperson Robert Loeffel sa tidigare i veckan att det gjordes ett större beslag i centrala Hultsfred. 

Den misstänkte mannen, som står skriven på en adress i Hultsfred, blev häktad på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott i Kalmar tingsrätt på torsdagen.

Åklagaren menar att det finns risk för att den misstänkte fortsätter sin brottsliga verksamhet och undanröjer bevis eller på något annat sätt försvårar utredningen. Det angivna brottet är inte föreskrivet lindrigare straff än fängelse i två år och det är uppenbart att skäl till häktning finns.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt