Annons:

BIL KÖRDE NER LYKTSTOLPE I CENTRALA VIMMERBY – INGEN KOM TILL SKADA

Räddningstjänsten har fått larm om en olycka i centrala Vimmerby. Foto: Dennis Glennklev

BIL KÖRDE NER LYKTSTOLPE I CENTRALA VIMMERBY – INGEN KOM TILL SKADA

En personbil krockade med lyktstolpe mellan brandstationen och infarten till Norrgärdet i Vimmerby på sena torsdagskvällen. Ingen har kommit till skada och lyktstolpen är borttagen från vägbanan. 

Annons:

Vid 22.20-tiden på torsdagen fick räddningstjänsten i Vimmerby larm om en singelolycka på Lundgatan. En personbil kolliderade in i en lyktstolpe som hamnade på vägbanan medan bilen fortsatte ner i diket.

Mer än en person färdades i olycksbilen och de inblandade kunde för egen maskin ta sig ut ur fordonet.   

– Vi har fått bort lyktstolpen och strömmen har gått så det är mörkt på hela Lundgatan. Jag försöker få tag i VEMAB-jouren. Vi är klara på platsen och återgår till stationen. Ingen person följer med till sjukhus så de är kvar på platsen tillsammans med polisen, säger Magnus Svahn vid räddningstjänsten i Vimmerby.

Vad har orsakat olyckan?

– Jag vet inte, men troligtvis halkan. När det inte har varit någon vintern tidigare så kan det komma som en överraskning, säger Svahn.  

Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Malmö, berättar att ingen person har kommit till skada och det finns ingen misstanke om brott. 

Texten har uppdaterats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt