Annons:

EN PERSON TILL SJUKHUS EFTER PÅKÖRNINGSOLYCKA I HULTSFRED

En trafikolycka med flera fordon har inträffat i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

EN PERSON TILL SJUKHUS EFTER PÅKÖRNINGSOLYCKA I HULTSFRED

En bil körde in i en annan bil på Norra Oskarsgatan i Hultsfred på torsdagseftermiddagen. En kvinna i 40-årsåldern är förd med ambulans till sjukhus. 

Annons:

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 16.55 på torsdagseftermiddagen. Det handlar om en trafikolycka i höjd med Sibylla på Norra Oskarsgatan där en bil har kört in i en annan bil bakifrån. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickades till olycksplatsen. Alla personer, totalt sex stycken, hade tagit sig ut ur bilarna när räddningstjänsten kom fram till platsen. 

– Två bilar har varit involverade i olyckan, en påkörningsolycka bakifrån. Det färdades i fyra personer i bilen som blev påkörd bakifrån varav två barn. De klagade över lite nacksmärtor. Det färdades två personer i den andra bilen som orsakade olyckan. En person, som färdades i bilen som blev påkörd, är förd med ambulans till Västerviks sjukhus. De andra undersöktes på plats och behövde inte åka ambulans till sjukhus, säger Ulf Bowein vid räddningstjänsten. 

Polisen skriver på sin hemsida att det är en kvinna i 40-årsåldern som är förd till sjukhus. 

En del av Norra Oskarsgatan var avstängd men trafiken gick att leda om på sidogator.

– Nu flyter trafiken på som vanligt. En bil har bärgats med bärgningsbil och en bil är flyttad till en parkeringsficka. Räddningstjänsten har sanerat oljeläckage från en av bilarna, säger Bowein. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt