Annons:

Eftersökt miljonär hittad – vinnaren är pensionär från Hultsfred

Vinnaren av en miljon är en pensionär från Hultsfred. Foto: Svenska Spel

Eftersökt miljonär hittad – vinnaren är pensionär från Hultsfred

Den person som prickade in tio rätt vid söndagens Kenodragning är hittad. Det handlar om en pensionär från Hultsfred.
– Det här var inte dåligt, utan jättebra! Helt fantastiskt, allra främst då frugan och jag är pensionärer, säger vinnaren, som önskar vara anonym, till Svenska Spel.

Annons:

I söndags lämnade en person in en Kenorad på Direktens spelbutik i Färjestaden. Sedan dess har Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, sökt vinnaren som prickat in tio rätt och därmed blivit en miljon kronor rikare. 

Nu är mannen både identifierad och underrättad. 

Det handlar om en pensionär från Hultsfred, enligt ett pressmeddelande. 

– Det här var inte dåligt, utan jättebra! Helt fantastiskt, allra främst då frugan och jag är pensionärer. Vi är extra glada just nu och vinstpengarna rätar upp mycket ekonomiskt. Vi var på Öland några dagar och då jag kom på att det var dags att förnya Kenoraderna. Då lämnade vi in på Direkten Färjestaden, säger miljonvinnaren som önskar vara anonym, till Svenska Spel.

Trodde det var 2 000 kronor

Inledningsvis trodde mannen att han vunnit blott 2 000 kronor på raden. Det visade sig vara något mer.

– När jag skulle förnya talade de om för mig i butiken att det var en storvinst, så jag tog med lappen hem och rättade. Först trodde jag att det blev nio rätt och 2 000 kronor. Men till slut fick jag ordning på alla nummer och såg de tio numren.

I flera år har mannen och hans fru spelat på Keno.

– Vi har spelat samma Kenonummer i flera år och vann 2 000 kronor på den andra raden för 14 dagar sedan. Men en har inte landat redigt ännu i att vinna en miljon och det är inte lätt att komma på med en gång vad vi ska göra med alla pengar. Men det reder upp sig med tiden, nu ska jag iväg och spela bowling.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt