Annons:

Väntan är över – nu marknadsförs stor industritomt i Vimmerby

Tidigare i veckan satte Vimmerby kommun upp skyltarna som ska marknadsföra den stora industritomten Krönsmon på 200 000 tomma kvadratmeter. Foto: Ossian Mathiasson

Väntan är över – nu marknadsförs stor industritomt i Vimmerby

Efter flera års väntan har Vimmerby kommun satt upp skyltar för att marknadsföra industritomten Krönsmon på 200 000 kvadratmeter utmed riksväg 23/34. Förra veckan sattes skyltarna upp.

Annons:

Utan några större diskussioner är industriområdet Krönsmon strax utanför Vimmerby en av de mest omdebatterade frågorna på senare år i Vimmerby kommun. 

Det var för ungefär fem år sedan som området blev färdigt och på tomterna, som lämpar sig för exempelvis tillverkningsindustrier, logistikföretag eller handel, står orörda än i dag.

Nu kan det bli ändring på det när Vimmerby kommun har fått fart på marknadsföringen av området genom att sätta upp stora reklamskyltar, något som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om. 

På industriområdet Ceos har det blivit full och kommunens förhoppning och mål är att det ska bli etableringar på Krönsmon vad det lider. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt