Annons:

PER-OLOF FRÅN GULLRINGEN VANN PÅ BINGOLOTTO IGEN

Per-Olof Andersson från Gullringen kom fram till Rickard Olsson och vann prylar till köket för 30 000 kronor på Bingolotto. Foto: Johan Carlén

PER-OLOF FRÅN GULLRINGEN VANN PÅ BINGOLOTTO IGEN

Per-Olof Andersson från Gullringen kan numera stoltsera med två vinster på Bingolotto – inom loppet av ett år. I kväll vann han vitvaror till köket till ett värde av 30 000 kronor.

Annons:

I november förra året vann han 50 000 kronor i den så kallade ”Jackpotten” i direktsändning. Nu kan han lägga ytterligare en fin Bingolotto-vinst till samlingen.

Han satt hemma i Gullringen, spelade Bingolotto i kväll, fick bingo och ringde otaligt många gånger innan han kom fram. 

– Jag ringde 20 gånger innan jag kom fram och det är alltid väldigt nervöst, säger Per-Olof Andersson. 

Andra vinsten på ett år

I direktsändningen, som leddes av Rickard Olsson, fick han välja en siffra och han tog nummer tre. Bakom den luckan fanns ”Allt till köket” för 15 000 kronor, en summa som sedermera dubblades.

– Jag visste att Färgfemman låg bakom en av de fem luckorna men inte vilken. Skulle jag ha fått Färgfemman visste jag var miljonen låg eftersom jag hade hängt med tidigare under kvällen och den som fick Färgfemman vände då upp miljonen. Jag tog siffra nummer tre och det blev inte Färgfemman, det är sånt som händer. Jag känner ingen besvikelse över huvud taget, allt är plus när man kommer fram, säger han. 

Det är andra gången inom loppet av ett år som han vinner på Binglotto.

– Det är en väldigt liten chans att man kommer fram och vinner två gånger men jag är glad. 

Vad ska du lägga pengarna på?

– Det är inte bestämt vad vi ska lägga pengarna på i köket men det finns alltid något att lägga pengarna på när vi är husägare, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt