Annons:

76-ÅRIGA KRISTINA VANN 2,7 MILJONER: ”SOM EN DRÖM”

Kristina Faith-Ell skrapade fram 2,7 miljoner på Triss i dag. Foto: Svenska Spel

76-ÅRIGA KRISTINA VANN 2,7 MILJONER: ”SOM EN DRÖM”

76-åriga Kristina Faith-Ell från Överum i Västerviks kommun skrapade hem 2,7 miljoner kronor på Triss i TV4 i dag.
– Det är som en dröm, sa hon i sändningen.

Annons:

Kristina Faith-Ell började med att skrapa fram 15 år och därefter 15 000 kronor. Det innebär att Överumsbon kan se fram emot ett tillskott på 15 000 kronor i månaden de närmaste 15 åren.

Vinstlotten köpte Kristina hos Ica Supermarket i Gamleby i februari i år. På lotten skrapade hon fram tre klöversymboler.

– Jag tittade på baksidan av lotten där det stod att om man hade frågor så skulle man ringa ett nummer. Så då gjorde jag det och en kille svarade. Han frågade mig vad jag hade för lottnummer och sedan sade han ”stort grattis till dig, det här kommer att förändra ditt liv”, säger den lyckliga vinnaren till Svenska Spel.

Nöp sig i armen

Kristina Faith-Ell beskriver sig själv som en fattigpensionär som har flera extrajobb för att klara av vardagen. Bland annat delar hon ut reklam varje helg. Efter dagens Triss-skrapning i TV4 kommer hennes liv att förändras. Den totala vinstsumman hamnade på 2,7 miljoner kronor.

– Det var perfekt, det kunde inte ha blivit bättre! Jag är så nöjd och det är som en dröm, säger en strålande glad Kristina och nyper sig i armen för att se så att hon verkligen är vaken.

– Att jag skulle få pengar i 15 år, det har jag inte ens tänkt på men det är underbart! 

Känns jätteroligt

Hon kommer nu att förverkliga en dröm om att åka tåg till Paris

– Sedan kanske jag kan sluta dela ut reklam nu, skrattar Kristina.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Magnus Fridell berättar om en fantastisk morgon och att alla som såg skrapet blev väldigt tagna av Kristinas berättelse.

– Snacka om att en vinst kan göra skillnad. Kristina verkar ha varit en kämpe under många år som vridit och vänt på varenda krona. Nu har hon helt plötsligt helt andra förutsättningar och det känns jätteroligt att vi kan vara med och bidra till det, säger Magnus Fridell till Svenska Spel.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt