Annons:

Informationsmöte om specialistundersköterska-utbildning

Informationsmöte på torsdag om specialistundersköterska utbildning, på Campus Västervik.

Informationsmöte om specialistundersköterska-utbildning

I morgon torsdag, den 25 april, bjuder Nova – utbildning FoU in undersköterskor till Campus i Västervik, som vill läsa till specialistundersköterska. Utbildningen är på två år och har två inriktningar, geriatrik eller demens och psykisk ohälsa.

Annons:

Det är andra utbildningen som Nova – Utbildning FoU genomför på Campus i Västervik, med inriktning för specialistundersköterska.

- Vi startade 2017 med den första utbildningen och där kommer snart 23 specialistundersköterskor att gå ut. Tio av dem kommer från Västervik, säger Caroline Oscarsson, vid Nova – FoU Utbildning.

På torsdag den 25 april bjuder Nova in undersköterskor från Kalmar län som vill läsa vidare för att bli specialistundersköterskor till Campus i Västervik.

- Vid informationsträffen har alla som är intresserade av utbildningen möjlighet att få mer information om utbildningens innehåll, vilken behörighet som krävs för att bli antagen och vilka roller du kan ha på din arbetsplats som färdig specialistundersköterska.

 Utbildningen är på halvtid, 20 timmar per vecka och startar till hösten. Utbildningen riktar sig till undersköterskor inom äldreomsorgen och har två inriktningar – geriatrik eller demens och psykisk ohälsa.

- Det finns ett stort behov ute i kommunerna på att anställa specialistundersköterskor, säger Caroline Oscarsson.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt