Annons:

Många aktiviteter när föreningar bjuder in till Djursdaladagen

Djursdaladagen brukar vara populär, inte minst bland barnen. Arkivfoto: Nils-Erik Pettersson

Många aktiviteter när föreningar bjuder in till Djursdaladagen

I morgon, lördag, bjuder föreningslivet i Djursdala socken in till den tredje upplagan av Djursdaladagen på Lindstorps kulle. Det blir minst sagt en hel del skilda aktiviteter för besökarna att roa sig med.

Annons:

Bland aktiviteterna märks allt från hoppborg, drickabacksklättring och enduroåkning till fotokonst, stenmålning, lotterier och ”öppet hus” i hembygdsföreningens rika arkiv. 

Fjolårets stora succé, Knatte-Knatet i den kuperade terrängen söder om hembygdsgården, kommer att finnas med under arrangemanget även i år.

En mängd föreningar

När det gäller stenmålningen så är det Karin Andersson från Södra Vi som kommer att visa hur det går till. Hon kommer också att ställa ut konst i bland annat olja och akryl.

Men det blir mer än så:

”Sara Rundberg visar lite av allt spännande hon fångat genom kameralinsen de senaste åren. ”Den svenska kon i våra hjärtan” presenteras av Magnus Johansson från Frödingehult”, skriver arrangörerna i ett pressutskick.

Bakom arrangemanget står Samhällsföreningen, skolan och föräldraföreningen, Djursdala Hembygdsförening, Djursdala Sportklubb, Betelförsamlingen, Södra Vi-Djursdala församling och Sevedebygdens naturskyddsförening.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt