Annons:

TURISTANLÄGGNING ANMÄLS – IGEN

En turistanläggning i Vimmerby anmäls till Allmänna Reklamationsnämnden för andra gången på kort tid. Skälet är att anläggningen dragit 1 000 kronor från en familj efter att de checkat ut.

Annons:

En familj med två vuxna och två barn hyrde ett boende på anläggningen under en natt i slutet juli månad. Efter att de checkade ut drogs 1 000 kronor från deras konto.

Skälet till dragningen ska vara ett smutsigt lakan. Händelsen har nu anmälts till ARN av en kvinna i 30-årsåldern bosatt i Göteborg. I anmälan skriver hon följande: ”Hon har inte meddelat något till oss, utan detta upptäcktes av en slump. Jag ställer mig starkt tveksam till att fläcken ens kommer ifrån oss, och det är helt orimligt att dra 1000:- för detta!”

Kvinnan kräver nu att familjen får tillbaka pengarna. Enligt anmälaren är fler gäster drabbade: ”Hon har satt detta i system, och pengarna drog hon bara någon timme efter att vi checkat ut. Tveksamt om hon ens har hunnit tvätta sängkläderna. Jag misstänker att hon använt samma fläck för flera gäster.”

ARN kommer nu att utreda händelsen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt