Annons:

Kommundirektören om julgåvan:

Carolina Leijonram är väldigt glad över beslutet om julgåvan.

Kommundirektören om julgåvan: "Väldigt bra åtgärd"

Kommunstyrelsen tog i går beslut om att ge anställda i kommunen och kommunens bolag en julgåva i form av ett presentkort som kan användas i den lokala handeln.
– En väldigt bra åtgärd, kommenterar kommundirektören Carolina Leijonram.

Annons:

I samband med tisdagens kommunstyrelsen togs beslut om en julklapp till kommunens månadsavlönade anställda. Julklappen består av två presentkort á 250 kronor. 

Satsningen ligger på cirka 750 000 kronor och kommer de lokala företagen till del direkt när medarbetarna registrerat vilka affärer de vill handla i.

– Vi, jag och den övriga ledningen, är väldigt glada över att kommunstyrelsen valt att visa sin uppskattning för våra medarbetare inför jul och efter ett hårt arbete. Synnergieffekten som det också innebär för den lokala handeln och att vi visar vikten av att handla lokalt gör också att jag känner mig glad, säger kommundirektören Carolina Leijonram.

Har ni fått några reaktioner från näringslivet?

– Jag har suttit i möten hela dagen, så jag har inte fått det. Men jag träffade Thomas Svärd tidigare och vi har haft bra samarbeten tidigare, till exempel det via Kampradsstiftelsen. Vi hoppas det ska landa in väl i vår kommun och jag ser det som en väldigt bra åtgärd. Det som också är bra att det gäller koncernövergripande och att det är ett beslut som tagits i samverkan.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt