Annons:

Här är Rocka Sockarna-Natheas nya initiativ

Nathea och Noelle Anemyr uppmuntrar alla att rocka en extra gång – för annorlunda hundars skull. Foto: Simon Henriksson

Här är Rocka Sockarna-Natheas nya initiativ

Nathea Anemyr initiativ för att funktionshindrade har blivit en enorm succé. Nu engagerar hon och hennes syster Noelle Anemyr för alla herrelösa hundar. – Många med tassar behöver vår hjälp, skriver de på sin Facebook-sida.

Annons:

Nathea Anemyrs uppmanade hela Sverige att rocka sockorna – och har i stort sett lyckats. Genomslaget har varit enormt under flera år och Nathea har fått ett antal utmärkelser för sitt initiativ för funktionshindrade.

I dag presenterade hon, tillsammans med sin syster Noelle, ett helt nytt upprop. Den här gången gäller hennes uppmuntran alla hundar som kanske inte är som de flesta andra hundar – eller som lämnats ensamma.

Så här skriver de på Rocka Sockornas hemsida:

”Många med tassar behöver vår hjälp! Rocka sockorna utlyser härmed en global vädjan att göra december till årets mest hunderbara månad. Låt oss göra en insats för de bortglömda, hemlösa och hungriga djur som inte har en varm soffa att krypa upp i under julen. Ta på era pälsklingar udda sockor, ta en julig bild och sprid kärleksbudskapet världen över.”

Meddelandet avslutas med ”Rock your paws for a pawsitive and pawsome Christmas! 
hälsar Bosco, Selma, Zeb, Pippi, Noelle och Nathea”.

Vill få in donationer

De tre finaste bilderna vinner pris och tävlingen pågår fram till den 25 december.

Uppropet syftar också till att få in bidrag till organisationer som tar hand om hundar med olika problematik. ”Steg för steg, tass för tass gör vi världen mera kärleksfull och färgglad!”, uppmanar Rocka Sockorna-sidan.  

Bakgrunden till initiativet är att Nathea har adopterat en hund från Grekland som bara har tre ben. ”Eftersom vi numera har en till handikappad familjemedlem, nämligen trebenta lilla Pippi , så vill vi göra december till en hunderbar månad med er hjälp. Inget skulle göra Noelle och mig gladare än om ni deltar och delar detta för all världens pälsklingar. Rock on nu!!! Kram Nathea”, skriver hon på Facebook.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt