Annons:

Joel Gunnarsson är tillbaka – har släppt ny låt

Joel Gunnarsson från Södra Vi har släppt sin andra singel. Foto: Privat

Joel Gunnarsson är tillbaka – har släppt ny låt

Södra Vi-sonen Joel Gunnarsson har under sitt artistnamn ”Ourchives” släppt en ny singel som heter ”Friend”.
– Friend skrevs i mars och var bara så självklar, säger Joel Gunnarsson till Nöjesguiden, Sveriges största gratistidning inom populärkultur.

Annons:

Under 2016 släppte Joel Gunnarsson sin första singel på Spotify under artistnamnet Ourchives och den första låten heter ”Far from Grace”. 

Sedan dess har han fokuserat mer på att skriva musik till andra och nu har han släppt en ny singel, som går under namnet ”Friend”. 

– Jag kände att den här vill jag inte ge bort, den här måste jag ha, och den hade ett sound som jag inte hade hört innan. Det var en ny sida av mig och jag kände verkligen att här finns det något, här är något jag skulle bli exalterad av att höra. Friend handlar om när man är i ett förhållande som är lite halv-oklart och undrar, vad kommer vi vara för ex? Vad kommer du vara för mig? Kommer vi va de där som hörs av rätt ofta som folk tycker är lite weird?, säger Joel Gunnarsson till Nöjesguiden. 

Han berättar att han jobbar på EP och kommer släppa fler singlar. 

– Som jag sa till mamma när jag jobbade som mest, var okontaktbar och mina vänner höll på få psykos, jag vägrar tro att hårt jobb inte lönar sig. Det ska bli jättekul för det känns så liksom redo, säger han till tidningen. 

Dagens Vimmerby har försökt få tag i Joel Gunnarsson men utan framgång. 

Här kan ni höra Joel Gunnarssons nya låt:

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt