Annons:

Vimmerbyföretaget går som tåget – nu söker man nya medarbetare

Martin Milton är platschef för Vida Packaging i Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

Vimmerbyföretaget går som tåget – nu söker man nya medarbetare

Vida Packaging i Vimmerby fortsätter att växa och öka volymerna. Efter rekordåret 2020 söker man nu ytterligare personal för att säkra expansionen.

Annons:

Trots pandemin gjorde Vida Packaging i Vimmerby ett rekordår 2020. Produktionssiffrorna var tio procent högre än det tidigare rekordåret 2018. Även omsättningen på 85 miljoner kronor var rekord.

Och företaget fortsätter att gå som tåget. Nu ökar man volymerna, expanderar och söker flera maskinoperatörer för anställning.

Fördel med koncernen i ryggen

– Vi fortsätter få in jobb, nya kunder och förfrågningar. Det är ju ingen hemlighet att råvarupriserna är och har varit höga under pandemin, men vi har lycktas i alla fall, säger platschefen Martin Milton.

– Visst har vi fått kämpa för att få in den kvalitet på råvaror som vi kräver, men vi har en stor fördel av att ha koncernens sågverk i ryggen. Vi handlar 50/50 internt och externt, så visst är det en trygghet att tillhöra koncernen när det blir sådana här tider.

"Spännande grejer på gång" 

Företaget har i dag 39 anställda, så i och med de personer man nu söker kliver man för första gången över 40-strecket.

– Jag tror att det blir mellan två och fyra maskinoperatörer som vi vill ha in till att börja med. Samtidigt har vi en del spännande grejer på gång, så på sikt kan det bli fler, säger Martin Milton.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt