Annons:

Lokalt företag gör storsatsning på golf och jakt via simulatorer

JMC Affärsutveckling etablerar en ny verksamhet med golf- och jaktsimulator i Vimmerby. Foto: Privat

Lokalt företag gör storsatsning på golf och jakt via simulatorer

Vimmerbyföretaget JMC Affärsutveckling satsar på både golf- och jaktsimulator utrustad med TrackMan 4 i ett av Vimmerby Mässhallars magasinsförråd. 

Annons:

Det var i somras som JMC Affärsutveckling med Jens Carlsson, Madeleine Carlsson och Johan ”JC” Carlsson tog över driften och utvecklingen av Body Gym & Relax på Hotell Ronja. 

Nu berättar Jens Carlsson om en spännande satsning som står klar under hösten. Företaget satsar på inomhusgolf och inomhusjakt och installerar simulatorer i en av Vimmerby Mässhallars lokaler. 

– Vi är i ett tidigt skede och jag har nyligen beställt simulatorerna. Vad jag kan berätta är att vi har kommit överens med Vimmerby Mässhallar om en lokal som vi håller på och ställer iordning. Det är ett av magasinförråden som vi kommer nyttja, säger Jens Carlsson. 

"Ligger i tiden"

Vimmerbyföretaget gick i våras in som delägare i padelbolaget Vidar of Båstad, vars lager flyttades till Vimmerby. 

– Vi sköter lager och logistik för Vidar av Båstad och har rack och tillbehör som vi skickar över hela världen. Nu byter vi till ett större skepp med mer bredd. Vi gör i ordning lokalen till både lager och golf- och jaktsimulatorer som förses med separat ingång, säger Jens Carlsson. 

Vad är förklaringen till denna satsning?

– Det ligger i tiden och vi har valt att satsa på det bästa vi kan få tag på med en simulator som heter TrackMan 4. Det är en simulator som innehåller massa banor och tar sving och bollträff och ger exakta slag. Vi köpte till paketet med en jaktsimulator, säger han.

Ska stå klar i mitten av oktober

Jens Carlsson har för avsikt att erbjuda simulatorerna i samband med gymmet. 

– Jag tänker att man ska kunna ha medlemskort på gymmet och lägga till simulatorn. En annan sak är att vi tillsammans med Hotell Ronja kan köra företagsevent och sätta ihop olika paket. Jag tror att det kommer fungera bra. 

Han hoppas att simulatorn är installerad och klar i mitten av oktober. 

– Vi har förfrågan på ett företagsevent i slutet av oktober och jag vill tacka ja till det, då får jag lite tidspress på mig. 

JMC Affärsutveckling kommer i förlängningen flytta ner sitt kontor i lokalen. 

– Det blir kontor, golf- och jaktsimulator och lager där framöver. Det skulle passa bra att ha god tillgänglighet till både lager och gym, då har vi i princip allting där vi sitter. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt