Annons:

Flera nyheter när Åbro öppnar upp besöksverksamheten

Kevin Söderqvist, Tristan Dettke, Alice Hartikka och Maria Wester kommer ta hand om Åbros gäster i sommar. Foto: Daniel Nestor

Flera nyheter när Åbro öppnar upp besöksverksamheten

På måndag slår Åbro upp portarna för sommarens besöksverksamhet.
– Vi tar nu första steget till vår satsning på ett nytt besökscenter, säger Maria Wester, ansvarig för besöksverksamheten.

Annons:

Nytt för i sommar är att det blir lättare att komma och se bryggeriet och följa bryggprocessen genom att det inte är fasta tider för guidningar.
– Högre tillgänglighet gör det enklare att göra spontana besök. Besökare kan nu komma och gå när det bäst passar en själv, samtidigt finns möjligheten att gå guidade turer, säger Maria Wester.
Åbro har renoverat lokalerna för besöksmottagningen och byggt upp en besökspod, en stor bar, där guiderna möter besökarna.
– Tanken är att man ska kunna komma till bryggeriet för att få lära sig lite mer om öl. Det är också möjligt att prova olika öl och vår cider. Vi har även öppnat en Åbroshop. Detta är första steget i vår nya satsning, vi har mycket mer på gång när mikrobryggeriet också står klart. Till säsongen 2018 ska anläggningen vara fullt utbyggd, avslutar Maria Wester.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt