Annons:

Succé för Vimmerbyföretaget – får tre nomineringar

Vimmerbyföretaget Roxx är nominerat tre gånger om i Svenska Designpriset. Foto: Roxx

Succé för Vimmerbyföretaget – får tre nomineringar

Vimmerbyföretaget Roxx får hela tre nomineringar i Svenska Designpriset 2019. Bland annat har en tidning för Åbros räkning möjlighet att kamma hem pris.

Annons:

Svenska Designpriset är en av Sveriges största tävlingar inom visuell kommunikation och Roxx har hela tre nomineringar i år. Det är andra året i rad som Roxx produktioner nomineras i tävlingen.

– Det känns fantastiskt kul att på det här sättet visa att vi levererar kommunikation i toppklass tillsammans med våra kunder, säger Jakob Andersson, vd på Roxx Communication Group AB.

Svenska Designpriset avgörs i totalt 27 olika kategorier och arrangeras av Batteri Kommunikation AB. Juryn består av en rad framstående experter i branschen och premierar kreativa, effektiva designlösningar som tilltalar målgruppen och visar prov på kommunikation, effekt, hantverk och känsla.

Vinnarna av Svenska Designpriset får Guldmedaljen och diplomet Svenska Designpriset Guld under prisutdelningen. De vinnande bidragen visas på vinnarutställning i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Roxx nomineringar i Svenska Designpriset 2019:

Magasin – print
- TUI Travel 1–2019 

Kundtidning – print
- Åbro Revir 2–2019
- Inspira magazine - våren 2019

Röstningen påbörjas den andra september och vinnarna utses den 17 oktober. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt