Annons:

INGET STOPPAR AMENA FRÅN VIMMERBY – VIDARE I IDOL I KVÄLL

Amena från Vimmerby fick återigen juryn på fall, och i kväll även svenska folket som röstade. Hon är vidare i Idol. Foto: TV4

INGET STOPPAR AMENA FRÅN VIMMERBY – VIDARE I IDOL I KVÄLL

Ingenting verkar kunna stoppa Amena Alsameai i Idol. I kväll föll juryn pladask för henne när hon sjöng Leonard Cohens låt Famous Blue Raincoat. Och svenska folket, som var de som röstade och bestämde utgången, var eniga.

Annons:

”Jag vill bara säga så här i mina tårar; jag älskar dig tillsammans med de här tio miljonerna, och jag tycker att du är poesi. Tack.”

Idol-juryns Ksihti Tomita grät som ett barn under och efter Amena Alsameais framträdande i Kvalveckan på tisdagskvällen.

Katia Mosally sa: ”När det sitter barn hemma och tittar, är det så viktigt att de får se någon som jagar sina drömmar och ser ut som dom, det är därför jag tycker att du är så viktig.”

Alexander Kronlund kastade slängkyssar, och Anders Bagges enda invändning var att han ville höra en upptempolåt nästa gång. Som att Amena redan var klar att gå vidare.

Tittarna överens med juryn

För att ta sig till fredagsfinalerna i Idol 2021 måste man som deltagare röstas vidare från kvalveckan. Fem idoler tävlar mot varandra i kvalveckan och två personer röstas vidare av tittarna i varje avsnitt. Nu ligger dessutom ödet helt i tittarnas händer, och juryn har inget att säga till om längre.

Och visst var tittarna helt överens med juryns omdömen. Amena blev en av de två artisterna som gick vidare.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt