Annons:

  • Sonja Aldén bjöd på överraskning i Virserum

    Sonja Aldén uppträdde i Virserums kyrka som var fullsatt till bredden.

  • Sonja Aldén bjöd på överraskning i Virserum

    Virserumsborna fick en överraskning när Sonja Aldén bjöd upp cellisten Eleonora Svanström från Virserum på scenen för att ackompanjera en av hennes sånger.

  • Sonja Aldén bjöd på överraskning i Virserum

    Många i publiken blev berörda av de små historierna som Sonja Aldén berättade mellan sångerna.

  • Sonja Aldén bjöd på överraskning i Virserum

    Det blev en känslomässig konsert nä Sonja Aldéns klara stämma ljöd i kyrkan.

  • Sonja Aldén bjöd på överraskning i Virserum

    Virserums kyrka var fylld till bredden under måndagskvällen.

Sonja Aldén bjöd på överraskning i Virserum

Kyrkan i Virserum var fullsatt igår när Sonja Aldén framträdde med hennes musiker. Efter halva konserten bjöd hon upp Eleonora Svanström som spelade cello till en av hennes sånger.

Annons:

Många i bänkarna blev överraskade igår när Sonja Aldén bjöd upp Virserumsbon Eleonora Svanström för att ackompanjera till en av hennes sånger då hon hade konsert i Virserums kyrka. 

- Hon har precis tagit studenten och har blivit antagen till Edsberg i Stockholm. Det är stort, säger Sonja Aldén stolt när hon presenterar och publiken svarar med applåd.

Eleonora Svanström har spelat cello sedan 12-års ålder och med föräldrar som är musiker är det naturligt för henne att fortsätta i musikens spår.

- Det är en stor ära för mig att ha henne med, fortsätter Sonja Aldén.

 

 Humoristiska anekdoter

Konserten var en känslomässig stund och många i publiken blev tagna av Sonja Aldéns klara röst. Tillsammans med Anders Pettersson på gitarr och Måns Ek på sång sjöng hon sånger från hennes gamla och nya album. Mellan numren berättade hon med humor anekdoter från sitt eget liv och även varför hon skrivit sången som framfördes.

- Sången som heter Paus skrev jag när jag skulle åka ifrån min familj under ett dygn. En välbehövlig paus helt enkelt, säger hon och skrattar.

En annan sång var skriven till hennes mamma som ett tack och förlåt. Hon menar att det är först nu efter att hon själv blivit mamma som hon förstår vilket arbete som ligger bakom moderskap.

- Jag ville ge mamma en sång medan hon lever och därför skrev jag den här, säger hon.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt