Annons:

Skolduellen – missa inte DV:s debatt på torsdag

På torsdag smäller det i Vimarskolans cafeteria. Då bjuder Dagens Vimmerby in till skolduell mellan kommunalrådet Tomas Peterson (M) och oppositionsrådet Ingela Nilsson Nachtweij (C). – Vi hoppas kunna tydliggöra alternativen i den viktiga folkomröstningen, säger DV:s ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

Redan nu på torsdag, med tio dagar kvar till skolvalet, bjuder Dagens Vimmerby in allmänheten till en fullmatad debattkväll. Då möts kommunalrådet Tomas Peterson (M) och oppositionsrådet Ingela Nilsson Nachtweij (C) i en duell om skolfrågan och Vimmerbys ekonomi. 

– Vi kom på idén ganska sent, men är glada för att vi har kunnat rådda ihop det här på kort tid. Jag hoppas att det blir en saklig och het debatt och att alternativen i skolvalet blir något tydligare för allmänheten efter debatten, säger Jakob Karlsson.

Debatten kommer att hållas i Vimarskolans cafeteria och inleds klockan 19.00.

– Skolfrågan är het och vi hoppas förstås att många tar chansen och kommer och lyssnar på de två olika politikernas syn på den här frågan. Folkomröstningen är unik i Vimmerbys historia och kommer att peka ut riktningen för kommunen framöver.

Dagens Vimmerby hälsar allmänheten välkommen till skolduellen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt