Annons:

Pangstart för Svenssons lag i tremanna: ”Fick betalt i dag”

Jesper Svenssons lag toppar tremanna-VM. Foto: PBA

Pangstart för Svenssons lag i tremanna: ”Fick betalt i dag”

Jesper Svenssons lag fick en pangstart när tremannaspelet i VM i Hongkong inleddes i dag. Svensson, Mattias Wetterberg och Martin Larsen är i skrivande stund i ledning.
– Jag tycker att vi fick betalt i dag, säger Jesper Svensson till swebowl.se.

Annons:

Efter att två tredjedelar av startfältet spelat halva kvalet i tremanna hittar vi Vimmerbysonen Jesper Svensson, Mattias Wetterberg och Martin Larsen i topp.

Jesper Svensson inledde kvalet svajigt, men spelade upp sig och noterade 192, 204 och 246 i de tre serierna.

– Det strulade ordentligt för mig där, men både Mattias och Martin strikeade som fasen. Så det var ju skönt att de kunde hålla upp mig lite grann. Vi försöker jobba med att bara tänka på nästa slag hela tiden och det var det jag försökte göra, även om det blev väldigt jobbigt. Sedan löste det sig, säger Jesper Svensson till swebowl.se.

När flera av de favorittippade lagen har spelat sina tre första serier av sex leder alltså det svenska laget, 28 poäng före Indonesien, 32 före Holland och 45 före USA.
– Det är svårt att säga nu, alla har inte börjat ännu, men jag tycker att det ser bra ut. Kan vi bibehålla det vi gjorde i dag så tror jag det är svårt att stoppa oss från att nå topp fyra, säger Jesper Svensson.

Kvalspelet i tremanna avslutas i morgon.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt